Laudine uit Kudelstaart wins StudioBurus van 60.000, – New Mirobode

Cudelstart – This is Laudine Spaargaren (18) who is a student of around 60,000 Euros who will win at the hog school Tio in Amsterdam. This is one of the most popular hogscholen in the Netherlands.

Loudin was the de Vorsellekti van Ruim for 200 students. Uteindelijk stond de Kudelstaartse na een stemmenronde op plek 4 met ruim 530 stemmen. Alle Raden dos om vil gas biz te gaven om nog mir stamen te verjamelen. All of them from Aalsmeer, Kudelstaart, Nederland and Zelfs international stadium wist Laudine in the latest stemming of about 1500 stems will be sold in the next 1 year.

Maar dat was no gen gelopen koers. Afgelopen Vrijdag 30 April Moist Loudin n Pitch Dwayne Vুরr n Critiche Mar Waiterst Deskkundige Jury Van Tio University. You can use laptop on mobile telephone through livestream verbinding. “Zelfos vel mansen die ek ken, heben de auto ana de cant gazette om te louisteren”, Vertelt Loudin.

Hate was Ger Spanned! Gathering the latest presenter Laudine Zich has the most professional with a wide range of keywords. Hearin bleef ze steeds haar twee concurrent voor, alhoewel die ook knap presenterden onder de druk en spanning. Laudine dus net iets beter, vond de jury. Horen dot jigs de studibiurs geonenen heft in de Cudelstarts at Craig na de pitch. Laudine’s droom is a hotel manager based on luxury hotel resorts. Eerder werd laudine afgewezen voor een study op de hogere hotelchool Den Haag.

Bus Van Hotel

Laudin: “I would have loved to have been so happy! I did not know it was too late. Mate een opa die Jaren in the hotellerie heft gewerkt, maakte ik al vroeg kennis met deze branche. Tien jaar terug jai ik al dat ik de bas will warden van ain hotel. I don’t want to miss out on being a student at Hogeschool Tio or having a kickstar give me a great career! “

Hospitality in the blood

Marion Ariëns, Tio-docent en viewer de vakjury: “Bij Laudine Zit Atitheyata in Hate Blood, dat zagen we manage. Met rate great effort wist ze ons snel te overtuigen. We do this in order to keep up the good content. We would like to name the best student to be able to make a great start in our career. In Met Ons Kleinshalige, Personalize Underwear nd Actual Canis n Proktijecarving die Tio-Dosenten Minemen in Hoon Lessen, Kunnen We Loudin.jacker Biden. Loudin Will Tot Slots Greg Alley Steamer Bedenken Die Vover Her Cogene N Hate Made Magellizak Heben Gemakt Dot Jiz Nu Her Drum Mag Gun Vervozenlizen.

Leave a Comment