Wekdienst 25/3: EU-top gaat verder • Afscheid Piet Paulusma

Is it a jeweler?

President Biden is in charge of Europe’s Uni Gas, Oli n Stinkul Blizzft Koppen van Rusland. Dat Zei Premier Rutte on the eve of the EU-top in Brussels, when the American president was angry. De Poolse Premier Morawiecki made an engine of van der Energy imported from Russia with a total supply of energy from imports.

The VS has the import of oli, aardas en kolen uit rusland verboden, mar veel europeese landen kunnen nit zomaar van het gas af, ook nederland nit, zegt rutte. “Allows you to sneeze, sneeze, sneeze, sneeze, sneeze, sneeze, sneeze, sneeze, sneeze, sneeze, sneeze, sneeze, sneeze, sneeze, sneeze, sneeze, sneeze, sneeze, sneeze, sneeze, sneeze.”

And new news from Nacht:

  • CPB: In the Netherlands, there are no more students than the last: Het Nederlandse belastingstelsel leidt tot grote herverdeling, zegt het Central Planbureau, en is minder progress and gedacht, al werken de werken de werge de werge.
  • Accord over European wetting with machttechn te beteugelen: under-handlers from EU-lidstats in the European Parliament will be in Brussels and overcrowded accord. A new wet moat de macht van techbedrijven inperken en voor eerlijkere concurrentie zorgen.
  • The Bilt gaat stemmen asnog opnieuw tellen: Het central stamberio besloot eerder dat ein hertelling nodig was, omdat er geen onrechtmatheden waren. Mar de VVD Did Gisterraund Toch Het Worstel Tot Hertelling, van Wege de Klein Verschilen. Een meerderheid van de gemeenteraad ging daarmee akkord.

Also not here:

Twee commentator Zich Bij de WK kunstschaatsen in het france montpellier ongepast uitlieten over de voormalig kunstschaatsster Meagan Duhamel zizn dor de Internationale schaatsunie ISU geschorst. Simon Reid Duhamel, British commentator on ISU-Canal Van Hate Event Nomad “De Beach UET Canada”.

Reed makte de opmerking na de kürte kür voor paren in de veronderstelling dat de microfoon was utigschakeld. Daarna lachten Reed en zijn co-commentator Nicky Slater. Scatters Eder Critic Jelvard op de Twi Commenteren, Die Normal Gasprocain Warken Warken Warken Brits at Eurosport-Canal in Duhamel’s Evans Andre.

Also understand the tweet from Duhamel on the commentator.

Leave a Comment