Rotweer kan sterzangers voor Guatemala niet tegenhouden (Schilde)

JAA

Er-Gravenweisel

From the 36th to the last of the Trojans of the Davidsfond’s-Gravenwezel from Deur tot deur voor uitgeweken dorpsgenote Annemie De Vocht en haar goede werken in Guatemala.

It is not possible for me – Zeg Mar flink tegen – in jonge vormelingen waren er door verkeerd gelopen afspraken tussen de parochies dit keer nit bij. There is an end in sight for Davidsfonds to be able to keep up with the benefits of trokken and mar moedig on eigen hootje van deur tot deur voor het goede doel.

We met with Kathleen Crackles (N-VA) in my Shepen van Kathleen Crackles. And since the other Zangers hild ze aan de tocht door het Donker een nat pak over. If you want to get rid of the beanbags, you need to be careful not to overdo it.

Met Dit Jozenamd MissionAir SturgeonJen Wird WizFounder Euro Ingezameld. A bedragg nog zand aandikken want veel mensen maken hun bijdrage over per overschrijving.

“Guatemalan anime de vocht varicht guild gut integral nar hate goed work ziz unt al vele jaren tussen de indian n trach mate success hun levensquality te verbeteren”, Aldas de Dankbar organizer Christine de.

“Sterzingen has made meegeholpen a verbatim de levenswijze in economics toastand de family in Tekpan door of versatile projects with zelffinanciering zoals weefproject, de maismolens, ecologisven stoven de huizen de huizen de huizen water.” , aldus haar zus vanuit Guatemala. “Dit Jar Willen We Viral Mir Kindaren de Gelegenhead Gaven om te studeren dor hein un en studibars te help.” (J)

Leave a Comment