Oostende zoekt kansarme jongeren uit 3de middelbaar om ze te begeleiden richting hoger diploma

Stad oostende doet ein oproep naar all lerkrachten, lerlingenbegeleiders of jeugdwerkers om jongeren uit het 3d middelbar te informeren over het traject Boost. It is possible to get together in a friendly way with a quotebare milieus minimum 6 times: since this 4th middelbar tot hun eerste job. If the manier probes from Slagkansen of Kwetsbare jongeren te vergroten en generatie-armoede te doorbreken. Stad Oostende Neemt sinds vorig jaar deel aan het program.

“De Resalten van de Erste leichting Jean Velbelovend”, Jaget Kathy Parnell, Coach Ostende Begeliden. “Ze gaan op elk vlak vooruit, zowel op School als personolijke ontwikkeling. Er is zelfs e de student zomer naar Boston mag voor 2 waken voor ein Leadership course.

Leave a Comment