Trails of Global Minds Gift Student International Evering

Gedurende drie dagen hebben derde-en vierdejaars student van de Hotel Management School Maastricht (HMSM) in kleine groepjes gewandeld door de euregio. De Tochten Warren Alemal Angvier Twintig Kilometer Lang N Voerden In De Omgeving Rund Vals Door Prachtig Glunde Landscapen afgeuiseld Met Pitoreske Dorpges. Zo ook op woensdag 30 marart.

Plattegrond vergeten

The busiest bus from Wilfried-König Strasse to Rand van Aken was the first of two HMSM students on a bus. Zodra eedereen is uitgestapt, klapt de chauffeur de deuren dicht en vervolgt zijn weg. “Wie van jullie heteft de plattegrond”, vraagt ​​docent Armand Odekerken. D Studenten Kizken Elkar Varagend Aan. “Oh no, on the bus his legat nog”, Ueg Gravagno (20) of Roept Derdeja. His kijakt de bas na. Gelukkig does not want and there is no copy in Armand he has route route on his mobile phone. We need to discuss the nemen route in de, comte de group in seeing. Mate de efdalling van n onverhard pad nemen de studenten offshed van de enrমেme bedrফzfসsbউwen van aken. It is possible to see in the quotient the overgrown heats of the auto’s in the verte.

International Varhalen

Geoff Marée net begonen als docent bij de hotelchool en grijpt met beide handen deze kans aan om studentsen en collega’s beter te leren kennen. The College of Armageddon has given students a chance to work with the International Euregio Waarin Student. “Andres mensen, andere gebouwen en we hebben gemixte grupen samengesteld van Nationale en Internationalale Studenten.” There is no such thing as a wandering slot among students. “This group has a lot to do with Syria. Zonder bejittingen en enige kennis van de Nederlandse taal zijn ze er toch in geslaagd in Nijswiller een eigen restaurant te begin. J Vertellen Hoye J Dit Heben Gedan. There is another group of veterans who are defending themselves, but they are not happy about it. Ook hij zal vertellen over zijn ervaringen en vragen beanwoorden ”, vertelt Armand. Doel is the student of the day that he is on stage at the Heben Gemist in Vietnam, who is very fond of other cultures. We also have a group of O’Connor in Oekraïne who has a lot of group sponsors looking for them wandering around. The students from Ukraine in Financial Understersteinen, Russia, met with the hotel school through the Hun Foundation HMSM Stracks. In the beginning of the wandering bestape group no duidelijk uit twee delen. Nederlandse Studenten en de Internationale. Mar na de Beckliming van de Sefenterberg Raken J. Steeds Mer Met Elker in Gasprake.

Verlangen naar buitenlandstage

Ugo Gravagno’s Vertelt “Doro Corona No Ek Jein Stagelopen in Hate Butenland”. “Izamuiden Biz Basecamp Tiny House Eco Resort Darwin Heb Stagelopen.” Twin Lecter Ankie Hofenagels met Wild Helpen for the organization of the Ugo Jean Moment in Minds-Wandelingen, Argeld, worldwide. “I would like to have more than a dozen of them. Geoldig is being globalized internationally. I would like to know that Italian and Libyan roots, a group of people in Duitsland and in the French class with their students in the Netherlands “, lacht hij. It is said that a student from a trainer for a student from Rusland will meet at the 2000 Euro state. 3000 euros

IJsautomaat en koeien

Kunnen Lopen at Jean Tweed Stage Hoop Ugo Alsnog in Hate Buitenland. Lifst Buten Europa. Orak derdejaars Marald Verschut (24) wil naar het buitenland. “I would have loved even more than I could have said. Hate is the twentieth kilometer. Mar het regent nit, dus ek ben megegaan. “Ergens vanuit zijn rugzak klinkt muziek. Adarsh ​​om de moyed erin te hauden. een tweede stage. ek heb nou juist voor de hotel school gekogen omdat j higher de cans hebt in hate butenland stage lupen. ” There is no doubt that there is no such thing as a fairy tale in this country. “If you do not give a damn, we will be better off in the Netherlands.” There is no doubt that students will not be able to express themselves in any way.

New tradition?

Lecturer Ankie Hofnagels can work for the Van Global Minds at Work event. “It was decided by a simple evening that the students would make an effort to get the vergelier to come together in a vivid stad. Zelf will work for you. Bircratchig and Flexible Jigsaw. Nou de studenten hebben wel bewezen dat ze dat zijn. I will never let you down. E-Steps of Campus Van RWTH Aachen, Off e Liften Free Met een Omnibuzz. If afloop zeiden ze dan dat de chauffeur ein immigrant was met wie ze uitgebreid hadden gesproken. I would like to ask students to open their doors to their speakers. De sfeer went. Dar do j hate wow. We would not like to hear from this organizer if we do not know. Lat J Mar Veer Laker of International Stage Song. But on the other hand, we have organized the wandering, in combination with Euregionale underwijsactivititen. It is also a beautiful vanity and other Zuyd academies. In one of Collegae’s jags he went to the team for Zich ”, said Hoefnagels.

Leave a Comment