This Meet Next-Tech Prisons and Studyburers Meet ProfileWorkstock – DordtCentraal

PAPENDRECHT – PAPENDRECHT DE NEXTECH PROFILEWORKSTUKWEEDSTRIZED WILL TO GO TO LIRLING VAN SCHOOL IN WILLEM DE JUISER COLLEGE. Ditmaal hal thijs van den Ing uit havo 5 door de jury gekozen als vann van de winnaars van de studiebeurs van 8,400 euro. In Breda This Fake Dej Studyburus Song Gebruiken Waur Zijn Study Chemie Ann de Hojeskul Evans.

This is a profile of Thijs gaat over a zelf ontworpen waterzuiveringapparat, waarbij gebruik gemaakt wordt van zeoliet, een speciale zoutsoort. His hit in hate betalab van de school angetund dot hate geolit ​​in stat is om bepalde diltjes ut cranwater te vervizderen, jodat hate water listening sound. Vervolgens heft hij experts geraadpleegd en een ontwerpschets gemaakt. There is a well-known ontwerp, Genaamd Z-SCREENER, that allows you to go to the market for more information.

Op photo: Thijs van den Ing met zijn begeleider Laurens van den Broek, docent scheikunde, NaSk en Science.

Leave a Comment