STUDENT DEARVOIDING ONTAVANGEN BSD-STUDIBURES • D MOLENER

BSD
Wageningen werden woensdag de BSD-studiebeurzen utigereikt in.

There are three students studying Wageningen and a student from Stichting Bevordering Study Divergating (BSD). Dit jar de 128 in de stitching racketStay Be sure to find the sinds de oprichting tien jaar geleden.

De Stitching BSD Bestet Dit Jar Tine Jar. This gelengenheid is for stitching under others anleiding geweest om a new logo te ontwikkelen. “Met dit logo villain we de verbentenis tussen studenten n d dearvodersector utistralen.”

The beginning is good

De Stitching React Elk Jar Specializes in StudyBurgen UTAN Student Die Zich Tejdens Hun Study Viewhouderies and De Richting Deervoiding. For the sake of study, it is important to keep BSD 23 in mind. They are very popular. “Whit hate antal unmeldingen blizzat dot de stitching nog studs n success de sector.”

Met de studyburgen bidt bsd nair eigen jagen n goyde start voor studenten n ingang nair hate deervoderbedridgefsleven. “We are trying to make sure that the BSD-bears do not leave much to be desired by the students. We are the dragon hierarchy biz un hated upliden van jung mensen vor de darweidersector ”, Aldas BSD-Besturslid Nico de Vos.

Researchers

There are a number of BSD studio students who want to collect students who have a large group. Belangrijk bij de Selectie zijn de motivate en vakgerichtheid van studenten mar ook de behaalde studieresultaten worden meegewogen. The best way to do this is to use a large bed and a geldabedrag that can be used to increase the activity of the study divergence in two or more verbs.

The structural features of the arbeidsmarket are not well-known, but the BSD students are motivated by the fact that they are specializing in diverging specialties. Doel van de stichting is op deze wijze bij te dragen aan International Toonaangevende posit van de Nederland op het gebied van grondstoffenexpertise, voederwaardering en diervoedingsonderzoek blijft splen.

Beijing

Best of Karin van de Belt: “The divervodersector is an important sector of continuity in beweing. There is a lot of work to be done to improve the data of the sector toonaangevend is. Door-to-opleiden te stimularen en sector bekender te maker onder studenten, willen we de anwas van nieuw diervoedingstalent waarborgen. “

Lees ook: BSD reikt honderdste studiebeurs uit

Leave a Comment