Oud-school director in ALS-Patio Leo Verhaegen (81) painted an autobiography: “Een leven ward om geleefd te worden” (Heist-op-den-Berg)

Een vroege rope. It can be read from Leo Verhaegen with Hallaar wel nomen. His was Amper Tyne Jar Twain His Thuis Koam Vertelin Dot His After Wonderwizard Wild Warden. However, when he was about to be overshadowed, Hild Niemand told him that he was not in the room. “Mijn vader has me toen even strak angekeken. His Ray: ‘Ik heb dat gemoogd, but ik heb dat niet gewild. Mar al giz dat wilt, dan moet dat mar kunnen. ‘”, Vertelt hij. On this occasion Leo enkele jaren later met with Machelin’s naar de normaalschool, a studiobeurs.

Verandah Underwear

You have the opportunity to make the most of your time together with Hallaar. In 1959 Twain His Fstudirde N. R. N. Platts Vrijkwam in the Oneschool in Heist, Kos His Voor Die Job Villak Biz Whois. It starts with a carrier that doesn’t have an underbelly through its legion. Ook die ervaringen stelde Leo haarfijn te boek. One day, Thuis, he started his career at Onzeaschool, steeds as a director with one class. “That’s what Gewoon Tussen is all about, not erboven”, Stelt Leo. “Als J That Gade Wet On Te Pakken, Dan Kriz J Hoon Vertrouen.”

Het boek van 'meester Verhaegen' is a wonderful example of the wonderful Heiste Uitgeverij Stokstaart.

Het boek van ‘meester Verhaegen’ is a wonderful example of the wonderful Heiste Uitgeverij Stokstaart. © RR

Basischool Onzia may be back from Heilig-Heartclage! Athenian de tendens was destitute that kinda not heir vierde leerjaar van de Onzeaschool verhuisden naar een van de twee andere scholen. Dat hij die uitstroom samen met Zijn collega’s wist te stoppen, maakt leo nog steeds trots. In 1992, he was 52 years old. “If I hadn’t met anyone I would have died if I hadn’t died,” he wrote. “One of the rednecks Waarom Ik koos om te stoppen, Waren de Vele veranderingen in het underwijs. No matter what, I can tell you why. ”

Confirmed diagnosis

Ook na zijn pensioen oogstte meister Verhaegen nog behoorlijke de duivensport t সফল will be successful. His was the Bovendian Altized in de Weir in Jean Twin of Die Van Jean Twi Kinderen. Reckonen met de erst sympatman van wat jich untwickled tot als in Mar 2008 Craig His AF. “Horen dot ek an PLS lead in Craig Eck in 2010, the primary lateral sclerosis. Er werd me gezegd dat een rolstoel onafwendbaar zou zijn en dat 50% kans had om ALS te ontwikkelen. “

Leo is intusen al jeven jar Rolstoelzebonden, dos krup hisz in jigen pen.

Leo is intusen al jeven jar Rolstoelzebonden, dos krup hisz in jigen pen. © RR

Intusen Jit Leo Al Jeven Jar in Rolstoyl. Mocht dat niet gebeurd zijn, dan had zijn boek er wellicht nooit gekomen. “Dan zou ik nu no altijd met de duivensport bezig zijn”, zegt hij. “It simply came to our notice then. Also, if you want to get rid of it, you will get an article for a couple. Gijon at Door Rolstoelzebanden, Will Teased Virez n Ben Ik Dus Mizen Levensverhal will start at Knorr. This is one of the most important scrolls in the world. “

Handjescreven

Leo meets the computer. His scribe dos ales op met de hand. Nadien typten zijn kleinkinderen en kinderen zijn Pandulpi uit. The result is a 406 page geworden. In the first hoofdstukken beschrijft Leo het leven in Heist en Hallaar van midden de 20ste euw. Ok schetst hij de beleving van seksualiteit tijdens zijn leven evolueerde en hoe hij, ondanks zijn diagnose met ALS, trouw blijft aan zijn geloof. Tejlijk Toon hij Dankbaarheid voor alles wat hij op zijn weg heft meegemakt en de successen die hij heeft gekend. “This warden is a warden at Om Gelfed,” he said.

Het boek is uigegegeven op honderd exemplaren bij de Heistse uigegeverij Stokstart. Het is a fan of Het Voorwoord at Standaard Boekhandel in Heist-op-den-Berg, of Jola Verhaegen, a friend of Leo. An example costs 22 euros.

0476.61.76.63, [email protected]

Leave a Comment