Oekraine voor Benefietconcert

Barendrecht – The word Haven at the Corniche 2 April a benefitconcert gehouden voor Oekraine.
There was also a concert by Oekraïense celliste Katja Dirven, police flutist Inez Popko and Russian pianist / organist Nadia Askarova. He had a program similar to that of Ernest Bloch, who had met Joodse Leven and the bizvoorbeeld ‘Melodie’ of the Oekraïense composer Borys Lyatoshinsky. Zij zullen eindigen and Oekraïens met Voxlide.
The music is similar to the trio HART. There are so many types it’s hard to say.

This concert was organized spontaneously, by Jan van Dijk and Freek Plugge. Van Dyke Kende de Celeste UT Jean teased biz de music school in Dordrecht. Giz gaff dar lace. Katja Dirven has met with Carnisse Haven har trio. Ook het jonge talent Bas Grégoire werkt mee aan het concert.

Kiss Sylvis Barendrechte Biz de Apvang van Ocrense Valuchtellingen. Hij is blij dat opvang door dit concert wordt gesteund. De steun gut nar de stitching stun apvang voluchtellingen barendrecht. Giften warden gabruikt vor de bezelleiding van de voluchtellingen in Barendrecht. Kees Silvis zal hier tijdens de Avond over vertellen.
Aanvang 16 uur. Toegang vrij, er is collection voor de vluchtelingen. www.carnisseheven.nl
Vlog Concert via N Stream via YouTube: Digicom Carniseheven.

Biography?

De Pools Fluitist Inez Popco Heights of international fame. Eurozap, a concert by Jiz Heft Magewarkat in N. de Verenigde Staten today. Inez Pollen N. Craig won the Prison Op Concours in Verscheland at the Stadibergen van de Pulse Rising. The same thing happened with the compoundist in the name of the only CD on the wizard of Litouwse composer Arturas Bumsteinas “My Own Private Bayreuth”. There is a touring door in China where a CD comes out with a flute on the piano with wires from Reinecke and Sancan. Inez behaalde master diploma’s aan de koninklijke conservatoria in Den Haag en Brussel. Jeez Work Me in Rotterdam and Operation Huygens Festival in Amsterdam. Giz is an “artist in residence” বিজ Ambassador to the Biz de Poles in the Netherlands www.inezpopko.com

De Oekraïens-Nederlandse celliste Katja Dervin Kiev’s StatusConservatory is very important. He used to do his Master’s Diploma in Solospel in Kamermuziek at the Codarts Conservatory in Rotterdam. Kyiv won the Hoys of the Lysenko Music Competition. In 2020 Nam Katza met pianist Roderigo Robels de Medina n CD Met de Complete Sonets Wow Cello n piano van Beethoven in front. Katja speelt oa József Lendvay, Mikhail Zemtsov and Igor en Vesna Gruppman at verscheillende kamermuziekensembles. He is the leader of the Orkesten Sinfonia Rotterdam in Philharmonie Zuid-Nederland. Rotterdams Hellendal Instituut War Jiz Oak Leading Aan Gaff N Workt Me Aan Hate Selfostival In Dordrecht. www.katjadirven.nl

D. Organist / Pianist Nadia Askarova Studyday Come Loud Of An De Beroemday Genesis Music Academy In Moscow N Volgade Darna n Postdoctoral Opening. Jeez Did Wonderjok Ner de Semenhang van Retorica en Motiven-n Getalensymbolic Biz de Warken van Joh. Apples. Bach. Jeez Craig for a UNESCO study for a master study at the Conicliz Conservatory in Den Hague. Piano Biz Naum Grubert n Bert van Ort on Jig Studyday. Nadia’s height varies in the “Winner Classic Concours” in Boedepest. Jeez Richt Hate “Jewuged Clavieren Centrum Netherlands” option in Vুরrberg. Kinderen kunnen vanaf 7 jaar daar les krijgen op moderne en historische klavieren en doen mein aan workshops en ensemble projecten. www.jeugdklavierencentrum.nl

Gedrien vormen zij Trio “hART”

Leave a Comment