Loudin Hoopt ​​Studyburse te Winen Met Filmpage

Cudelstart – Loudin Spargaren (18) paid for the Studiobureus van for 60,000 euros. It’s all om har grote drum om hotel manager in the word war maken. In this regard, most of the students will be able to find out the best 25 gings from the last round.

Het is de Kudelstaartse gelukt om bij deze beste 25 te eindigen. In de nu latste ronde moeten de overzeblaven studenten n filmpje meken n jovel mogelizak stamen vor jich jian te krizgen n dj parsun win hiarmi dan de studibiurs. Laudine roept heel Aalsmeer en Kudelstaart op om voor haar te stemmen. Stemen can de link via https://www.tio.nl/studiekeuze/winactie/stemmen/laudine-spaargaren/ door email address en voor- en achternaam in te vullen.

Al Jaren Har Drum

Wowden Began Al Op de Basis School Twain J. Ribe at Loudin’s Drum Om Hotel Manager: “One word de bus van hotel.” Will ze dit nog steeds after Tien Jaar. Helas Hall Denge Hager Hotel School 18-Jarige Afgewezen for a study Nu hoopt ze alsnog een studiebours te winnen en haar opleiding te kunnn volgen bij hogeschool Tio.

Doos, Stem Up Hate Filmpage Van DJ Cudelstarts N Lat Loudin’s Drum Workleykzeid Sound!Leave a Comment