De Vrijastat Met de Spandende Dipji-Worstelling ‘Hate Vision Internet’

Van 27 May T / m 1 Jun Stat de Worstelling Hate Viceninternat (8+) at Podium Hose Ward. In DJ Spanned n Musical Dipji-Worstelling van de Vrijstat Ward Hate Thema Van Kansen (On) Jellieschide of School Bellicht. Het is de 13e fabuliuze familievoorstelling die de Vrijstaat op de Planken Zet Waarin – kenmerkend voor de worm van een fabel – ein grup dierenpersonages on een spiegel voorhoudt. Hence the fact that the word is made with a cast of Ervaren professionals, jonge makers and bevlogen kinderen and jongeren.

Het Visseninternaat

This is a very important school, and it is very important to keep in mind that this is a very important issue. Juffrouw Zalm is the founder of Al Jarenlang and an organization at Harklass in Verbonden. Rector Potvis Open Het Schoolcar Ichtar Met een nieuwe koers: vanaf nu moet iedere vis toegang kunnen krijgen tot het het Visseninternat. From now on, we will learn a lesson, a Koningsvis with a blue blonde and a Haring with a studiobeurs, zorgen voor storm in this Anders zo kalme water van het Visseninternaat.
Het Visseninternaat is a spanning in the family family music for 8+. Music n Synthesizer Jেনrgen Wawer Lidges in electronics and water soundscape in the hallucinerand.

Theme: Kansengelizkheid School

In this Visseninternaat wordt het actually thema van kansen (on) gelijkheid in het underwijs belicht. Door corona quam opneu sherp nar voren dot de kansen van lirlingen in hate basis- n wertgazette underwear Netherlands niet gelijk zijn. In this (social) context, there is a lot of talk about learning plots. Can you work on your computer? Would you like to help me if I don’t have any? What is a rustic plek war? Het Visseninternaat is de 13e fabuliuze familievoorstelling die de Vrijstaat op de Planken Zet Waarin – kenmerkend voor de verm van een fabel – ein grup dierenpersonages on een spiegel voorhoudt over ein actuel thema.

Practice information

Het Visseninternaat Staat van 27 mei t / m 1 June at Podium Hoge Woerd. Opened on May 27 (19.30), followed by May 28 (15.00 and 19.30) and June 29 (11.00 and 15.00) which were published in public; Van Mandag 30 May T / M Weinsdag 1 Juni Jean’s Besloten Schoolvorstellingen. Curtain Jean Toussaint € 6,25 tot € 12,50. Kizak voor beschikbare tickets onze website.

Leave a Comment