‘Totally the 80th most expensive medicine in the world’

KLUNDERT – Klundert Winen’s woonzorgcentrum de Mauritshof at: Albertus Groeneveld (87) and Johanna Groeneveld-van Zuylen (85), March 13, 1957, at the meeting in Zevenhuizen Zuid-Holland. “We would like to see more of the same. 12.5 times in Klundert, 25 times in Zwijndrecht, 50 times in Het Grote Bos in Doorn, 60 times in Ermelo near Van Valk. 65 jaar nu dus at Stad Klundert. “


Jevenhuizen is known as Willem-Peter Geboren on 17-9-1957. At the age of 15, in Brazil, in Amazon Gবিbডd at Gewarkt. His friend Kleindochter has a studio in Georgia and he is not in Paijs. On the 5th of March 1958, there was a rumor that the self-contained spree in Klundert, which was housed in Made in Klundert vestigde. From the wreckers of Sprij werden toen winingen beschikbaar gesteld in vroegere Willem de Zwijgerweg. Wiz Unden Op No. 9D Tegenwardie Pre Willemstreet. ”

1967 Verwisday meubelfabriek Sprij Cuijk bij Nijmegen, vanwege een fusie, wij zijn toen meeverhuisd. I was born in 1971 in the Houtgroup van Drimmelen as chef expeditie gaan werken Zwijndrecht. On the same day Peter werd klundert geboren 31-10-1959. His Hilt van voted N. Shatsen. His de mogelizkheid well mar wild lever nit studeren. This is not a bad thing at all. After this autoschadehersteller geworden en is nu 63 jaar. Onze dochter Marjon Ook at Klundert geboren on 22-3-1963. This is not the first time I have seen this. In 1997, Warren Wies Biden Utgewarkt n Ginzen in de Vut, Ons Grote whis in Jwindracht Varkochen Wei. “

The openheartopter

“On May 5, 1997, we were able to find an apartment in Harderwijk. Ik Ok Nog Vel Last Van Mizen met Longen N. Schildclier. Elke Zondag was a kerkviering in a zorgde daar elke week voor een voorganger en organist. Regalmatig Biz Ons Vieeringen Jondags Up Hate Orgel. Nair Camping Hate Groot Boss. “

“Ideereen logeerde in tentjes en caravans en er werd gerepeteerd in de openlucht en naturlijk volop gezongen 2016 bleek er nog 1 appartement beschikbar in de nieuwe Mauritshof in Klundert nr Naar Klundert. En nuen win we hier weer erg naar ons zin. We zijn allebei altijd bezige bijen geweest. Mooie Klundert. We have 5 links, 1 Brazilian, 2 Den Bosch and 2 Harderwijk and 4 Achterkleinkinderen Sophie and Sam, Filijne en Pepijn van 0,5 jar.

“Tot mijn 80-ste haalde ik mijn medicijn bij de slijter, nu helas bij de apotheek en dat bevalt me ​​minder”. “Vrogar Lip Ike D 800 Meter Binnen 2 Minutes, Nu Heb Ike Well 2 Dagen Nodig”, Lacht Manier Groneveld. Het geheim van dit goede huwelijk is volgens beiden: “Het is geven en nemen, soms meer geven dan nemen!” On the 26th of March, we met with the 65-year-old Diamanten Huwelijksfeest in De Stad Klundert een heerlijk buffet. “

Leave a Comment