Top architects Kengo Kuma and Albert Kahn

De France Bankier n was a pacifist in 1900 n van de Rijkaste mansen op arde. Jean Fortune Jing Rook Ape in 1929, Mar Jiegen Parktwin Bullon-Billancourt Jag’s Nug New Joe God Uit. Zeker is a new exposure of toparchitect Kengo Kuma in the state.

‘Albert Kahn was mischievous. But tejlijk is hij een voorbeeld voor tocomstige generities. Wandaag zou de Ward hem alleszins goed kunnen gebruiken ‘, said Magali Melandri, the director of Heath Musée Albert Kahn, that this weekend he died. Gelijk heft ze, chan de steenrijke franse zakenbankier was one of the most active pacifists in the humanities of the world.

The French banker Albert Kahn was one of the first pacifists and humanists of the 20th century.
© CD92 Musée departemental Albert-Kahn

Dinodiplomacy

Feit hal: bij het begin van de 20ste eeuw behoorde Kahn tot de rijkste én vrijgevigste mensen ter wereld. In this case, select the curve that leads to an extreme insight for the world. De American Industrialist Andrew Carnegie (1835-1919) Dildae Replica’s Van Gezin Diplodocasklet ‘Dippy’ is a Natural History Musea WorldWizard: Van Sint-Petersburg tot Paris, Van Air Bologne Boot. Met gin dinosaur diplomacy hoopte carnegie te kunnen antonen dat natis amar gamenshapelijak heben dan de dingen di hen skiden.

Albert Kahn (1860-1940) was – Bijna Tegelizak – Hetzelfade Doyle. Mar hij liet ein universele parktuin aanleggen rond zijn landhuis in de parijse voorstad Boulogne-Billancourt. Op 4 hectare verenigde hij er zeven tuintypes, waaronder een japanse, france en engelse. This paradigm shift is a botanical poaching om de vijf continenten harmonieus te verenigen.

Albert Kahn (1860-1940) R জিnd Gijজনn Landhuসs in Bologna-Billancourt, de Pজেrez Rেnde, n ‘Universal Parktwin’ Anlagen. We have a botanical poaching from vijf continenten verenigen.
© CD92 / Olivier Raver

Helaas, toen in 1914 de Eerste Wereldoorlog uitbrak, spatte de vredesdroom van Kahn uiten. De philanthrop in hem sneuvelde zelukkig nit. On August 4, 1914, at the time of the Duitse orlogsverklaring on Frankrijk, he wrote ‘Securus National’ op: a steunfonds waarin bedrijven, banken en mecenassen geld storten voor kleding, Voedkansar.

Kahns tuin is a public park, with a wonderful winter, a photo bood bruggets and an authentic Japanese ‘dorp’. We in Paris in de Burt Moyte Jean van Roland-Garos, Hate Apartment Van Le Corbusier’s PSG, Moyet Baselist Ans Omrizeden. But best of April 2, Chan and gaat have new museumpaviljoen from Kengo Kuma open, as we will see the following bezoekerscentrum. The Japanese top architect won the D-Competitive Met in 2012. It is a discreet gebouw, beckled with an emerald lamellen, as well as the center of the twin (in this case weld). Kuma renovired in their adem ook de tradeele Japanese winin die Kahn and 19de eve in Japan liet demonterem om ze in Zijn park herop te bouwen. Her museum counterwerp has her own trademark ‘engawa’-principe: the transit tussen binnen en buiten, typical for Japanese architect’, zegt Melandri. ‘Natural materials, zoals, beavers have been planted all over the vocabulary of Kuma.’

Schatrijk

Aan Albert Kahns privéwoning – discreet aan de rand van het park – rakte kuma niet. This is one of the most important things you can do to help ease the way. Doors of the year 1929 when his bank failed to return to his hometown. Incl. Sinds 1937 was the first private park to open the Mitt Bijbehorend Museum. Intussen mocht kahn er wel blijven winen tot aan zijn dood on 13 november 1940.

Albert Kahn – Geboren Als Abraham – In Judse Boyrenfamily UT de Eljas de Audste Van Van Weir Browers. If you have more than one handy, read this below at the bestmarket. His mother was very happy. In addition to the French-Pruisian orelog, there was also a franchise in 1871, in which the Elzas-Lotharingen were most ‘terrified’, but not so much as the Duitse keizerrijk.

4 Hector Verenigde Cane’s Jeven TwinTypes, Warronder n Japanese, France n Engels.
© CD92 / Wiley Lab

The dot-com conflict was not all about the Eerste Wereldoorlog, but also about Albert Kahn’s plot plot. They are the only nationalities in the world, but they are the only ones in the 16th century to emigrate to Frankrijk. Pariz no his n tijdje am de slag biz n clearmaker. Tot een verre neef hem ein postje anbood bij de bank goudchaux. However, this does not necessarily mean that the bank will not be able to make a bank account. I was on top of Godchucks to invest in Mizen van de Beers in Judea-Africa. Die Move Liverday Hem (ND Bank) Extreme Well Gelled Up. It is said that the 26th Easter Mede-e-Goudchaux was born in 1898, the 38th of which is a bank account. If you don’t focus on zozer on this oude geld, but on the new technology in the new market, zoals Zuid-Africa in Japan. Surfing on heteroelective capitalism, the colonial regimes in the Twelve industrial revolutions that are still growing.

Op 4 hectare liet kan jeven twintaipes anlagen: a botany poging om all continents te verenigen.
© CD92 / Stephanie Gutierrez-Ortega

Archive Van de Planet

In Platts van Ales op te poten of te verbrasen, begon kan vrijel matin masal an philantropy te doyen. They also had friendships with Auguste Rodin – who were very similar to the opera – who were very proud of themselves, who wanted to make their ‘gecultiveder’ tijdgenoten. Lets read about any fortified and non-rendering projects that were discovered in the intercultural dialogue.

Al In Mei began in 1898 with the help of one of the studios ‘Autor du Monde’. Inside
There are 337 people who will be financed 147 times. Jung Studenten van over de Haley World Lit His Op Zion Costen Anderholz Jar de World Rendreigen. ‘Verdrink Night in Boken, Vergeat Watt Zegelegen Hebt, Nim Ain Pak Cigarette Meen N Vertek. I vraag je mar dn ding: doe je ogen wijdopen ‘, gaf hij hun mein als enige missie.

Uit Kahns ‘Archives of the planets’: de terugkeer van Costes en Bellonte na hun triomfantelijke vlucht Paijs-New York-Le Bourget in 1930.
É Department of Hauts-de-Seine / Musée departement Albert-Kahn

The ears were Ervan Overtwigged: Ho Mir J Vet Over Bheramde Kalcharan, Ho Mir J De Varede Tusen Volkeren Kunt Caution. He met Albert Duterte, an automechanic of the Werldrais in 1908. Vanuit Cherbourg travels to New York, Canada, Chicago, San Francisco, Honolulu, Japan, Shanghai and Peking. Overall makte dutterre photo van wat ze zagen. His documentary Staden N Landscapen in Volley Transformation.

This is where the data from Kahn besloot om aan ‘Les Archives de la Planette’ begins: a documentary beeldenreeks over hoi onze planet er toin uitzag. There were worldly definitions on this topic, but also invoiced from modernity. ‘Kahns invented van de Wild was a colossal opdracht, which in a total of 180 kilometers film (goed for 100 or more) and 72.000 autochrome kleurenfoto’s opleverde, the most beautiful collection in the world. Cost noch moeite spaarde hij, want reizen, photographer in film was extremely far in the tijd ‘, zegt Melandri.

De Westhoek ear

Apocalyptic: Zelf Jean photo to listen to the video, his head n team Van Towlf man dot tussen for Hem de World documented in 1909 and 1931. In total, there are many places to live. Among other things, Belgium, which has been featured in Westhoek’s Vernielingen in the Heropboufs of the Eerste Wereldoorlog.

This is the gigantic photocopy of Mus ine Albert Kahn in Zion. In this case, the scans are based on Kahns’ Archives of the Planet Gedigitalized.

Surfen Door Die OnlineBuildbank is a nostalgic wake-up call to Van Jewelst. In de Straten van Kosovo G. J. Nog Blejande Borinen in Houghton Whispers, War Sinds de Orlog in 1998 Nits My Van Overblizzft. Syrian Photographer Dean Can N Co. Bija Integral Door de TerrierGroup IS Zoo Warden Vernild in 1921 after my de UNESCO-Becharmede Stad Palmeira, Die Hundred Jar. In Mongolian maakten ze in 1913 unieke beelden van de hoofdstad Ulaanbaatar, waar toen nog bijna gen stenen gebouwen stonden. This is the most viewed state of the world. Julen we hate Dan Nuit Laren?

É Stéphane Passet / Departement des Hauts-de-Seine / Musée departemental Albert-Kahn

Musée & Jardin Albert-Kahn, Bulon-Bilancourt Rue du Port 2. Opening option 2/4. Expo ‘Out of the world’, over Kahns reis uit 1908-1909 die aan de base lag van zijn ‘Archives de la planète’.

Leave a Comment