The Krajic Foundation has opened a playground at Wizfde in Tilburg

Op zaterdag 2 April Krajisek playground opens in Tilburg. Tilburg-Zuid en gelegen op de General Pattonstraat- has Tweede playground. Vanaf 13.00 uur was iedereen welkom om de feestelijke opening van de nieuwe Krajicek playground bij te winen. It has the latest active activities organized in the world, BMX, rap, dance in the latest sporting events. D sfeer zat er ook dor d hapjes n d d d direct gad in. Dat meldt de Krajicek Foundation.

Azahel van 16 jaar: “Als de buurtsportcoach er niet is, zijn we eigenlijk alleen mar aan het voetballen. We met Mete de Burtsportcoach N Scholarships with my Luke sports activist Beofenen Joels BMX-N. “

Burtsport coach

RegionManager Hassan Abaka van de Krajisek Foundation: “Op de Playground Julen Minimal Twi Cue activates Burgrogad Door professional buurtsportcoaches every week. Belangrijke Partners voor ons daarin zijn gemeente Tilburg, Sportbedrijf Tilburg, R-Newt en Contourdetwern jongerenwerk. For now we want the Krajicek Foundation to be active for Scholarshipers. Dit zijn jongeren in de omgeving van de playground die zich in ruil voor een studiebours willen inzetten voor de buurt. Because we’re going to have to give it a go!

“All right, playground, Straven. Voor ons is Sport Hate Instrument Darto ”, Vertelt Abaca.

Free for sports

5 Scholarships for the Krajisek Foundation in Tilburgh and 2 Moments of the Verzuiligars Vanuit de Krajisek Foundation. This is the same with the Partners for Dat Vele kinda Wekelijks gratis buiten kunnen sporten en splen, wat helpt om the best version of Zichzelf te kunnen worden.

Doors: Nationale Onderwijsgids
Build: Krajik Foundation

Leave a Comment