Open | Compensation virus | BNR News Radio

Not only this, with the help of coroner’s virus it is possible to get rid of all the physical problems, word of mouth this week and the massive coronation will stop at bedridden. Op 1 April gaat de Geldkraan dicht.

Twee jaar lang konden ondernemingen bij de overheid ankloppen voor het dorbetalen van Lonen en vaste lasten. Extra Tide Getrofen Sectaren Warren Dyerbovenp Anvulande Financial Steunpacketen Most of the time. It costs about 50 million to get the status quo. And this is not the only language that does not make a difference.

Golf

This is one of the most important things you can do to help ease the way for the Eurozone. Wanting in economics is the same as the land of coronacrisis goed doorgekomen: De werkloosheid is uitzonderlijk laag en gen 30 jaar gingen er zo weinig ondernemingen op de fles als in het coronajaar 2021. bleef totuknugki. It is said and done that BV Nederland gewon derad wear oppakt en verder gaat op het economicsche greipad van vur de pandemie.

Zombie Bedrizven

Costen Kunnen ng flink aplopen to mar de matchappeliz. Gevreeesd moet worden voor het moment dat he staatsinfuus wordt afgekoppeld. On the other hand, if you want to be able to read Staan, Zodra de verdoving is useful. Komende vrijdag het zover is. Then all the bedridden people will go to the coma as soon as possible. The zombie-bedridden ones, which had no zombie corona or haystacks, were able to make the cottage cover over the stairwells, so that they would be better in it. Jiz Julen Alsnog de Toucht van de Marquette Moeten Volen.

Economic-political signals

Bovendien has gone overhead, with his twin jaar lange coronasteun, onbedoeld a belangrijk economics-political signal af. Gropen in de semenleving on date grot, die om wat vor raden dan oak mete unvorgin kosten te meken krizgen of shade lizden, altiz op compensation kunnen rikenen. It is not for the faint-hearted of a pandemic. Mar Intusen Oak Wower n Hogge Gasrecanning n Force Gestagen Prisgen n de Pomp Wawer Diesel n Benzine. Students of peer-to-peer genealogy, as well as those with the latest leisure studies, will be able to read, read and write. There are so many types it’s hard to say.

Verantword Risicobesef

The status quo will be better than any ultimate scheduling for all burgers and bedding. There is a great deal of marktwerking with normal economics and a well-known word structure. In this compensatory virus Zich nog sten laster laten utroeien and corona.

Pretige Mandag!

Above Paul Laser

Financial journalist Paul Laceau’s Howt Jean Scarpe Bleak Up the Economy in Matschapis. Elke manandag een nieuwe column. Bnr.nl/paul-laseur, Spotify’s Apple Podcast via Luister Live Mandgochtend om 06:25 de octandspits of One by J. Wilt.

Leave a Comment