Ode ana de brijhid Slutelstad

The Wit-Russische Ksenia Kouzmenko pianist Brengt een Ode aan de Vrijheid. One of the reasons for the war with the Tunisians, Belarus and Oikraïn, was specially organized for the sake of international commerce.

Geboren in Minsk, from Hofdstad van Belarus, a student of Ksenia Kouzmenko aldar at the National Music College in the National Music Academy, behaved at the end of her diploma’s cum laude – with her hofste lof. In 1995, Jিজz met with various international scholars in the Netherlands, and met with Naum Grubert, a masterpainist in postgraduate studies and at the Conicliz Conservatory in Biz de Rousseau, Den Haag. The Sinds Twinting Jar is a jigsaw piano and dit conservatory. Ksenia Kouzmenko verwierf Internazale prijzen voor pianobegeleiding en op pianoconcoursen. Zij is a great cameraman and bewitch Zich solo graag langs afgelegen paden op zoek naar Zelden of nooit gehoorde muzik. This is a very interesting pianist who has wonderschone, tegelijk diptastende toonkunst.

The rate is called Ukraine. Special note for the sociocultural program that includes a program with participants from Tsjechië, Belarus and Oekraïne. Jiz Jegett: “I can tell you about the orlog in Oekraïne and at the end of the day!” Her programmecuse is Dordsemend van, Joel’s Jiz Jagget: “De Strijd War Virijid, Hate Richt Up De Verged Van Manning Suiting, Asok op Verbundenhead Mate, Wardening N Lifde Vor J Geburtgrand”. The spree is immersed in all the compositions of Zij 10 Apr 10 Gehore Brengt. Biz Dit Concert is a live show.

Published: 6 April 2022

Leave a Comment