Gezocht: ‘Realm artist Harlemarmir | HCnieuws

HAARLEMMERMEER Het Cultuurgebouw zoekt een nieuwe ‘Abase Shilpi’ (Person / Collection)! Ben Jeez Actor, Musician, Dancer, Talcunsteiner, DJ, Cabaret Of Of One Other Soul Podiumartiest And Will Jij Be A Professional Professional? Word Onje New ‘Abasane Shilpi’ is on a maat gemaakte studiebeurs twv € 5000!

[OP MAAT GEMAAKTE STUDIEBEURS] The term Als Jeez of J Collective Giselektired is also based on Als Onje Niue, ‘Artist in the Housing’, Dan Biden Wiz Joo N Personaljik Untwikeltrajekt Ann. We work for our training, masterclasses, workshops and more. If Joe Kun Jeez is the best onwikikelen!

Not a fan of heterosexuality trends is not a good thing in gehele polder names Het Cultururgebouw. It’s De Adarsh ​​Mania’s Om Nog in My Podimarvering Op Dwayne, in the name of Mecken en Juu New Canis in de Practice Brenzen.

[SELECTIECRITERIA]
– Een afgeronde kunstvakopleiding of vergelijkbaar autodidactisch niveau
– D Regio Harlemarmeier’s Uonachtig’s Orspronkeljik UT (as collectionif moet minstens één lid uit Haarlemmermeer komen)
– Vanaf 18 jaar

[WIJ BIEDEN JOU]

– Een op maat gemaakte Studiebeurs twv € 5000 Van N Jar (t / m marart 2023)
– This podium in de Gemente Harlemarmi’s Tejdens Culturele Evening Bhur N Jar (T / M Mart 2024)

The word jiz de artist die ons komt versterken? Dan ben jij het visitekaartje van Het Cultuurgebouw. Pak J Podium!

[INTERESSE?] Store uiterlijk 15 April The door portfolio of Shoreil Apnaj Commission het aanmeldformulier te vullen op at www.hetcultuurgebouw.nl. Vertel ons ook waarom je mee wilt doen, wat het gewenste result van de residentie is en omschrijf jouw leervraag. A commissary, best of all programmers and professionals with a work ethic, based on an interactive vocabulary. The words will be added to the om een ​​(podium) presentations will be given and the gestures will be seen with all commissions.

[AANMELDEN] Next 15th April. Gather more information for www.hetcultuurgebouw.nl.

Leave a Comment